top of page

DET BLEV INGET ALLS

Uppdaterat: 27 apr. 20231994 flyttade jag in i min slöjdverkstad och försökte få kommunen att nappa på idén att göra en Hantverksby av platsen. Det är en lång historia som går att läsa om i tidigare inlägg. Det kunde inte bli hantverksby. Det skulle bli trafikplats, parkeringsplats, sista budet var tennishall. För ett par år sedan revs verkstan. Sen blev det inget alls I somras råkade läsa detta på Göteborgs Fastighetskontors web med bild och allt:

"Kvibergs Park - Markanvisning.... Anvisningen gäller nya anläggningar med inriktning mot idrott, friskvård, fritidsaktiviteter, rehabilitering och/eller kultur"

Kultur, fritid och rehab det var ju det jag gjorde och ville utveckla tillsammans med flera.

Läget är alltså som det var för 24 år sedan förutom att slöjdverkstan är borta och att det slukade en himla massa onödig energi både från mig och Fastighetskontoret. Och nu skulle det tydligen passa in. Lite för sent för mig men ändå nyfiken ringde och mailade jag Göteborgs fastighetskontor för att höra vad som händer på området. Inget svar trots flera påstötningar.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page